Parajfaló klubnapok

1996.09.12: Megalakulás

Az Élet és Tudomány-ban megjelent felhívásra elég sokan (20-30) jüttünk össze az ELTE Izabella utcai épületében. Többen elmondták para (vagy annak vélt) élményeiket. Arról beszélgettünk, hogy milyen kisérleteket tudnánk végezni.

Kimondtuk, hogy a klub megalakult.

További klubnapok

Ezekre sajnos már nem emlékszünk pontosan, ezért csak emlékezetből írom, hogy miket csináltunk.

1998. október 13: Pi-víz előadás

Kivételesen kedden tartottuk az összejövetelelt, mert az előadó csak ekkor ért rá. A szokásosnál jóval többen (mintegy huszan) gyűltünk össze.

Dr. Fülöp László tartott előadást a Pi-vízről (megemlítve még egy csomó minden egyebet is). Arra sajnos nem maradt már idő, hogy a Parajfalók beszámoljanak eddigi Pi-vizes kisérleteikről.

Az előadást (az előadó engedélyével) videóra vettók, ha valaki kiváncsi rá, szóljon.

1998. november 12

A Pi-vízzel végzett és végzendő kisérletekről beszéltünk. Ezentúl valószínűleg nem babot, hanem búzát használunk a csíráztatáshoz.

Megbeszéltük, hogy lassan már el lehetne készíteni egy, a radiesztétákról szóló kis irományt. Összegyűlt ugyanis 6 (eléggé különböző) mérési eredmény egy szobáról. Már készül is.

1998. december 10

Ujabb PI-vizzel végzett kisérletek értek véget. Elhatároztuk, hogy most már össze kellene hozni egy leirást ezekről a kisérletekről.

Abban is megállapodtunk, hogy a radisztéziáról szóló esettanulmányt megpróbálom az idén befejezni. Elképzelhető, hogy ez is meg fog jelenni az Élet és Tudomány-ban, (az Egely kerekes cikkünkhöz hasonlóan).

1999. január 13

Tervezünk egy asztrológia-kisérletet, ennek módszerét beszéltük meg. Amerikai jelentkezőkkel fog történni a dolog, e-mail-en tartjuk majd velük a kapcsolatot.

A Pi-vizzel kapcsolatos cikk megirása most már tényleg el fog kezdődni (remélhetőleg napokon belül).

1999. március 11

Téma: a VÍZ. Szász András tartott előadást a víz szerkezetérpől. Aztán a PI-vízről beszélgettünk, de erre sajnos már előg kevés idő maradt.

Vissza a para lapra, Parajfaló lapra

2000 ...

Egy ideje már nem jövünk össze személyesen. Egymással e-mail-en tartjuk a kapcsolatot. De ha találnánk olyan para-képessőgű embereket, akik hajlandók résztvenni kisérletekben, annak nagyon örülnénk.