Kisérletek

Végzünk (végeztünk, és fogunk is végezni) kisérleteket, eljárunk mindenféle helyekre, ahol para témákról lehet esetleg szó.

Egely kerék

Elég sokat foglalkoztunk az Egely kerékkel. Végeztünk több kisérletet, ezekből csináltunk egy kis videófilmet, az érdeklődőknek szivesen megmutatjuk.

Kisérleteink eredménye (mely az Élet és Tudományban is megjelent) megtekinthető itt.

Megérzés teszt

Készítettünk egy programot, amivel azt lehet mérni, hogy az ember mennyire tud 'megérezni' előre nem látható eseményeket. A kisérlet még folyik, várjuk, hogy minél több futási eredményt kapjunk.

A program DOS program, de Win 3.1, Win95 alatt is működött ;-)

Grafológia

Ez a kisérlet sajnos borzasztó lassan haladt, meg teljesen le is állt. Nagyon lassan kaptuk vissza az eredményeket a grafológustól, később pedig egyáltalán semmit sem kaptunk...

Pi-víz

Csináltunk jópár kisérletet Pi-vizzel is. A Pi-vizrőúl szóló könyvből vettük az ötleteket. Megmértük a Pi-víz és a csapvíz fizikai jellemzőit, csíráztatunk babokat csapvízzel és Pi-vízzel, próbáltunk Pi-vizet fagyasztani és forralni.

Az eredmények kifejezetten negativnak tűnnek. Cikk is lett belőle az Élet és Tudományban.

Radiesztézia

Kisérleteznénk még radiesztétákkal is, de nem igen állnak kötélnek. Esetleg tud valaki olyan embert, aki hajlandó rá?

Néhány eredményem van a lakásom felméréséről, ebből már készült is egy iromány, ami megjelent az Élet és Tudomány 1999/6 (február 5-i) számban. Ezek után az RtlKlub FOKUSZ c. műsorától kijöttek a lakásomra forgatni. Az itt történteket természetesen leírtam.

Vissza a para lapra, Parajfaló lapra