Az uborka öl!

Minden egyes uborka, amit megeszunk, kozelebb visz halalunkhoz. Meglepo modon a "gondolkodo ember" eddig meg nem ebredt tudatara az "uborkaszezon" szo dobbenetes jelentosegenek. Bar a kertesz szakertok regen tudjak, hogy a Cucumis sativus indehiscens pepo tartalmu, a konzervipar tovabb gyarapodik.

Az uborkat kapcsolatba lehet hozni az emberi test minden fobb betegsegevel. Az uborka fogyasztasa haborukhoz es kommunizmushoz vezet. Az uborka autobalesetet okoz. Pozitiv korrelacio van a bunozes terjedese es az uborkafelek csaladja e tagjanak fogyasztasa kozott. Nezzuk konkretan:

Az uborkaeves hosszabb tavon kialakulo hatasaira is leteznek bizonyitekok:

A meggyozo bizonyitekok ellenere az uborkatermesztok es -feldolgozok tovabb folytatjak az emberek szamara karos tevekenyseguket. Az Egyesult Allamok termofoldjenek tobb, mint 120 negyzetkilometeren uborkat termelnek. Az egy fore eso uborkafogyasztas meghaladja az evi ket kilogrammot.

Fogyasszunk inkabb orchideaszirom-levest. Azok kozul, akik rendszeresen orchideabol fozott levest fogyasztanak, gyakorlatilag senkinek nincs annyi egeszsegugyi prolemaja, mint az uborkaevoknek.

Vissza a humor lapra