Sörivók hibakereső táblázata

Jelenség Hiba Teendő
Az ivás nem nyújt élvezetet, nem esik jól, az inged eleje benedvesedik Nincs nyitva a szád ivás közben, vagy nem az arcod megfelelő részéhez tartod a korsót Vegyél még egy korsóval és gyakorolj tükör előtt, amíg az ivás technikája tökéletesedik
Az ivás nem nyújt élvezetet, nem esik jól, a sör szintelen, átlátszó Üres a korsód Vegyél még egy korsóval
A lábad hideg és nedves. Rossz szögben tartod a korsót. Fordítsd a korsót úgy, hogy nyitott vége a mennyezet felé nézzen.
A lábad meleg és nedves. A hólyagod önállósította magát. Keress egy kutyát és állj mellé. Kis idő múlva szídd le a gazdáját és kártérítésként kérj egy sört.
A bárpult homályos. Üres korsó fenekén nézel keresztül. Vegyél még egy korsó sört.
A bárpult elindul. Kidobnak. Ellenőrizd, hogy egy másik kocsmába vittek-e. Ha nem, panaszkodj hogy elrabolt az Üdvhadsereg.
Ébredéskor az ágyad kemény, hideg és nedves. Nem látod a szobád falait és a mennyezetet. A csatornában töltötted az éjszakát. Nézd meg az órád, kinyitott-e már a kocsma. Ha még nem, feküdj vissza
A szemben lévő fal plafonra emlékeztet. Hanyatt estél. Ha a korsó még tele van, idd ki. Ha üres, keress valakit, aki felsegít és kötözd magad a pulthoz.
Minden elhomályosul. Hasra estél. Lásd az előző pontban.
A környezet nagyon díszes, értékesnek tűnik, de a kiszolgálás lassú Egy régiségboltban vagy Menj vissza a szomszédos kocsmába
A húspástétom teteje nagyon kemény. A tulajdonos kedvenc teknőcét eszed. Kérd, hogy ne üssön meg (a tul.)
Hirtelen észreveszed, hogy még egy korsó sörre futja a pénzedből. A kezed a melletted ülő zsebében van. Vegyél neki egy korsó sört és mondd azt, hogy a következő kört ő fizeti.
Minden elsötétedik. Záróra van. PÁNIK

Vissza a humor lapra