Huszonhat mazochista trükk kezdőknek

 1. Írd össze azokat az ismerőseidet, akik fiatalabbak, viszont sikeresebbek.
 2. Állits össze egy kis emlékeztetőt azokról a javakról, amelyeket majdnem megszereztél, de aztán elpuskáztál.
 3. Egy szép fehér lapra írd össze azokat a nagy tetteket, amelyeket te már nem vihetsz végbe.
 4. Írj valakinek levelet és miután föladtad, gondold végig, hogy vajon melyik bekezdéseket fogja legkönnyebben félreérteni.
 5. Tervezz meg egy biztosan fölösleges autós kirándulást a belvárosba - a csúcsforgalom idején.
 6. Tervezz kalandos körutat valamely piros betűs ünnepre - helyfoglalás nélkül.
 7. Tervezz meg egy kirándulást augusztusra Londonba és februárra Velencébe. Ha már voltál, akkor augusztusban menj Velenccébe és februárban Londonba.
 8. Fogadd meg, hogy beverekszed magad Spielberg legújabb filmjének premierjére.
 9. Vegyél részvényt, naponta kövesd a jegyzését és pontosan számold ki, mennyit veszítettél rajta.
 10. Stoppered segítségével figyeld, mennyi idő alatt kezd vérezni az ínyed, ha a nyelved hegyével dörzsölöd.
 11. Fogj egy kórbonctankönyvet, másold ki tíz halálos betegség tüneteit, aztán vesd össze, hányat ismersz föl magadon.
 12. Ha lány vagy, ugorj be az illatszerboltba, és kérdezd meg azt a kis szöszi eladólányt, hogy mit csinálj a pattanásaiddal. Vagy fogj egy ollót, és nyisszantsd le a szép hosszú, szőke hajadat.
 13. Ha fiú vagy, menj ki a strandra és hasonlitsd össze csenevész tagjaidat a melletted hancúrozó izompacsirtáéval.
 14. Menj ki a klotyóra ismerősöd lakásában és gondold végig, vajon mi hallatszik ki.
 15. Miutan otthagysz egy baráti társaságot, próbáld elképzelni, miket mondhatnak rólad.
 16. Heti egy órát szánj annak eldöntésére, hogy vajon túl kevés borravalót adsz és emiatt mindenki szarfacsarinak, vagy túl sokat, és emiatt mindenki baleknak tart.
 17. Állits össze listát azokról, akikkel gyakrabban beülsz valahová és számold össze, hányszor fizettél már helyettük. Vagy írd össze, hogy hányan tartoznak kisebb-nagyobb összegekkel, hányan felejtették ezt el, es próbáld kiagyalni, hogyan tudnád mégis kiimádkozni belőlük anélkul, hogy rohadt uzsorásnak tartanának.
 18. Ha leértékeléskor látsz valamit, ami már megvan, nézd meg az árat, hogy mennyivel fizettél többet, amikor megvetted.
 19. Vegyél olyan gyógyszert vagy ételt, amelybe a közelmúltban ciánt vagy üvegőrleményt tettek: Tylenolt, babatápszert vagy szájvizet. Hagyd a polcon hónapokig és töprengj azon, hogy vajon használható-e annak ellenére, hogy a termék száma nem szerepelt a forgalomból kivont tételek között. Soha ne használd, de ne is vidd vissza és ne dobd el.
 20. Ha számítógépen dolgozol, aggódj amiatt, hogy
 21. Kepzeld el, hogy egy kolyok talalomra bepotyog egy par szamot a szemelyi szamitogepen, amivel bejut a csekkszamladra es lehivja az osszes penzedet.
 22. Kepzeld el, hogy reszegen vagy tevedesbol milyen konnyen elindithatja barki a nuklearis vilaghaborut. Ez a holocaust darabokra tepi a Foldet es a tejut lesz nyughelyed. Vagy meg rosszabb: tuleled es az azt koveto nuklearis telben nem kapsz fejes salatat, paprikat vagy aszalt para- dicsomot.
 23. Reszkess, hogy valami ocska kis restiben fogsz megfulladni, mert senki se tud kipiszkalni a nyelocsovedbol egy keresztbe fordult halszal- kat.
 24. Ha van biztositasod vagy hitelkartyad, ne feledd, hogy van valahol egy dosszie, amely az elkepzelheto legintimebb es legkinosabb informaciokat is tartalmazza rolad es ehhez rajtad kivul barki mas, barmilyen szerve- zet vagy hivatal hozzajuthat. Valami ugynevezett kutatocsoport allitotta ossze, bagoert adtak at az illetekeseknek az adatokat de ahhoz mar nem volt se kedvuk, se idejuk, hogy pontosan kidolgozzak, pedig vegul is ezek alapjan szamithatsz orvosi ellatasra, hosszabbitjak meg az eletbiztosi- tasodat, a kolcsoneidet, vagy eppen ezek alapjan fognak megzsarolni, le- ultetni. Es amikor ez bekovetkezik, senki sem fogja elarulni, hogy teves adatfelvetel miatt tortent.
 25. Ha szereted a suhsi nevu tavol-keleti etelkulonlegesseget, aggodj azert, mert allitolag parazitak vannak benne, amelyek a hirek szerint az azsiai- akat beken hagyjak, csak a tobbieket tamadjak meg.
 26. Szep lassan elfogyaszt a savas eso, a legszennyezodes, a rovarirtok es a vizbe kerult vegyi anyagok, a cigarettafust (megha nem dohanyzol is); a csernobili radioaktiv szennyezodest lassacskan szethordja a szel es csondben elkezdi atalakitani a sejtjeidet, de az is lehet, hogy egy drogos srac a kedvens ettermedben beletett v.mit a soszoroba, amitol te is kedvet kapsz, hogy mohikanosra nyirasd a hajad, narancssargara festesd, zold csikokkal, es jelentkezz egy kemeny rockot jatszo zene- karba.

Vissza a humor lapra