Kerékpár

Gratulalunk! On egy kivalo minosegu kerekparhoz jutott, mi pedig 170 ezer forinthoz.
Szivbol remeljuk, hogy On is olyan elegedett lesz, mint mi.
  1. A frissen vasarolt kerekpart a konnyebb hasznalat erdekeben, csomagolja ki!
  2. Szerelje fel a pedalokat (nem tartozek, ha nem vasarolt hozza, akkor ezt utolag feltetlenUl tegye meg) A pedalokat a hajtokarokon talalhato menetes furatokba becsavarva kell felszerelni, ugy hogy azok a kerekpar szimmetriatengelyehez kepest kifele alljanak! Szukseg eseten forduljon szakszervizhez!
  3. A gumiabroncsokat mindig jo kemenyre pumpalja fel, de csak annyira, hogy azok konnyeden elforogjanak a villaszarak kozott.
  4. Ugyeljen ra, hogy kerekparozas kozben, lehetoleg a menetiranynak arccal uljon a kerekparon, ugy, hogy a talpai a pedalokon, ulogumoi a nyereg felso, vizszintes feluleten helyezkedjenek el, kezeivel pedig fogja meg a kormany jobb es bal oldalso reszein, erre celra, ergonomiailag kikepzett, muanyaggal bevont fogantyukat.
  5. A nyereg jo beallitasa, kenyelmi es biztonsagi szempontbol egyarant, alapvetoen fontos. Ugyeljen ra, hogy a keskenyebb vege mindig az elso kerek iranyaba alljon!
  6. Figyelem! A kerekparral torteno konnyu es gyors elorehaladast nagy mertekben segiti a jo eronlet, a hatszel, a lejto es ha a fekkarokat nem tartja folyamatosan behuzva.
  7. Az On altal vasarolt kerekpar elsosorban jo minosegu aszfalt- vagy betonutra lett tervezve, ebbol kifolyolag, nehez terepen, peldaul: melyszantasban, soder- es homokbanyaban, mocsarban, illetve Magyarorszag kozutjain valo hasznalatra csak igen korlatozott mertekben alkalmas.
  8. Amennyiben a fentiek figyelembevetelevel is gondjai lennenek a hasznalat soran, akkor a problema oka valoszinuleg az On szellemi vagy fizikai kondiciojaban keresendo. Nem ajanljuk a kerekpar hasznalatat, ha Onnek csak mersekelten, vagy egyaltalan nincs laba.
  9. A kerekpart 2 ev alatti gyermek felugyelet nelkUl ne hasznalja, mert a kisebb alkatreszeket lenyelheti, vagy beszippanthatja!
  10. A kerekpart mindenki sajat felelosegere hasznalja. Az esetleges balesetek soran keletkezo anyagi karert, szemelyi serulesekert, rokkantsagert es halalesetekert a gyarto semmilyen feleloseget nem vallal.
Kellemes utazast, jo sportolast kivanunk.