A kenyérfogyasztás veszélyei

A legújabb kutatások alapján...

 1. A büntetésvégrehajtási intézetekben fogva tartott elitéltek több mint 98%-a kenyérfogyasztó.
 2. A kenyérfogyasztó családokban felnövekedő gyermekek 50%-a a standardizált teszteket átlag alatti eredménnyel teljesiti.
 3. A XVIII. században, amikor gyakorlatilag minden kenyér otthon, a háztartásban készült, az átlagéletkor nem érte el az 50 évet, a csecsemőhalandóság elfogadhatatlanul magas volt, sok nő belehalt a szülésbe, és a lakosságot olyan járványok tizedelték, mint a tifusz, a sárgaláz és az influenza.
 4. Az erőszakos bűncselekmények több mint 90%-át kenyérfogyasztás után 24 órán belül követik el.
 5. A kenyér alapanyaga a tésztának nevezett szubsztancia. Kisérletek során bebizonyosodott: ebből az anyagból néhany dekagramm elég, hogy egy egér megfulladjon tőle. Az átlagmagyar ennek sokszorosát fogyasztja el egy hónap alatt!
 6. A primitiv törzsi társadalmakban, ahol a kenyérfogyasztás ismeretlen, évszázadok óta feltűnően kevés rákos megbetegedést, Alzheimer-, Parkinson-kóros, csontritkulásos esetet jegyeztek fel.
 7. A kenyér bizonyitottan addiktiv. Kisérleti alanyok, akiktől egy időre megvonták, és csak vizzel táplálták őket, alig 2 nap elteltével már kenyérért könyörögtek.
 8. A kenyérfogyasztás sok esetben csak előkészitője a "keményebb" élelmiszerek, mint például a vaj, lekvár, méz fogyasztásának.
 9. A kenyérről bebizonyosodott, hogy magába szivja a vizet. Mivel az emberi testet több mint 90%-ban viz alkotja, a huzamos kenyérfogyasztás beláthatatlan következményekkel járhat a szervezet molekuláris összetételében.
 10. Az újszülöttek köhögnek a kenyértől.
 11. A kenyeret 200 Celsius-fok körüli hőmérsékleten sütik. Ez a hőmérséklet nem egészen egy perc alatt elpusztit egy felnőtt embert.
 12. A legtöbb kenyérfogyasztó képtelen megkülönböztetni a tudományos tényeket a statisztika álruhájába burkolt, értelmetlen locsogástól.

Az ijesztő adatok ismeretében a következő korlátozó intézkedések foganatositását javasoljuk:

 1. A fiatalkorúak kenyérvásárlásait be kell tiltani.
 2. Azonnal felvilágositó kampányt kell inditani az összes médiában "Mondj nemet a veknire" jelszóval.
 3. Minden kenyérféleséget 300%-os büntető adóval kell megterhelni a kenyér által okozott ártalmak költségeinek fedezésére.
 4. A kenyérfogyasztás reklámozásának gátat kell szabni.
 5. Az iskolák környékén kenyérmentes zónákat kell kialakitani.

  Kérjük, ezt a felhivást juttasd el mindenkihez, akiről tudod, hogy szivén viseli embertársai érdekeit.

  Vissza a humor lapra